Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DE LA „ –” LA „ + ” INFINIT Miercuri, 27 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ilie Pintea

31 Mai 2016
Vizualizari: 1068
Comentează add

În operaţiunile de evacuare a apei cu ajutorul motopompelor din casele, curţile şi beciurile oamenilor au fost implicaţi 58 de pompieri şi 17 voluntari.

Opt localități din județul Hunedoara, afectate de ploile abundente

ilie-pintea

nundații într-o comună din România, mai 2016. Foto: Arhivă/Simona Uță

Precipiațiile abundente de ieri după amiază au afectat aproape 100 de gospodării din opt localități hunedorene, potrivit bilanțului prezentat astăzi de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Hunedoara.

În operaţiunile de evacuare a apei cu ajutorul motopompelor din casele, curţile şi beciurile oamenilor au fost implicaţi 58 de pompieri şi 17 voluntari.

Anemonda Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, a precizat că  pompierii au acţionat în sprijinul oamenilor afectaţi şi pe timpul nopţii, intervenţia continuând şi astăzi.

Și traficul rutier pe Drumul Judeţean 687 Hunedoara – Deva a fost blocat aseară, după ce furtuna violentă, de aproximativ jumătate de oră, a dus la inundarea şoselei.

Reţeaua de canalizare nu a mai făcut faţă volumului mare de apă şi a refulat între Peştişul Mare şi Hunedoara, pe o porţiune de aproximativ trei kilometri.


Etichete ploiinundatiiisu hunedoarapompieridrumdeva

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live