Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 21 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

7 Martie 2019
Vizualizari: 305
Comentează add

Opoziţia salută retrimiterea în parlament de către preşedintele Klaus Iohannis a legii bugetului de stat pentru corecturi.

Opoziţia salută retrimiterea legii bugetului la parlament

radiojurnal

Ludovic Orban. Foto: Agerpres.

Opoziţia salută retrimiterea în parlament de către preşedintele Klaus Iohannis a legii bugetului de stat pentru corecturi.

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat ieri că, prin modificări corespunzătoare, bugetul poate fi schimbat în bine.

Ludovic Orban: Acest buget lasă România fără apărare în faţa unor ameninţări din ce în ce mai mari la adresa siguranţei naţionale, lăsând practic instituţiile fundamentale fără resursele necesare. Acest buget, care este în momentul de faţă un buget al subdezvoltării şi un buget care nu urnăreşte altceva decât obiectivele electorale perverse ale majorităţii guvernamentale formate din PSD şi ALDE, poate fi schimbat în bine şi poate într-adevăr să servească atingerea unor obiective care să fie în beneficiul fiecărui cetăţean român. 

Pe de altă parte, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, social-democratul Florin Iordache, a precizat că după reanalizarea legii bugetului în şedinţa comună a Senatului şi Camerei Deputaţilor documentul va fi trimis spre promulgare în aceeaşi formă adoptată iniţial de legislativ pentru că prevederile sale asigură resursele necesare domeniilor importante din economie.


Etichete Opoziţiabugetparlament

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live