Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Sâmbătă, 04 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

1 Iulie 2020
Vizualizari: 1074
Comentează add

Opoziția critică planul de relansare economică emis de Guvern

radiojurnal

Foto: Agerpres.

 Opoziția critică planul lansat astazi de Guvern, despre care spune că nu oferă soluții reale de relansare economică.

Acestei poziții i se alătură și USR, care afirmă că multe dintre propuneri sunt vechi, populiste și nu am surse de finanțare.


Reporter: Cătălin Purcaru - Social-democrații îi acuză pe liberali ca au preluat unele idei din programul de guvernare cu care PSD a câștigat alegerile parlamentare din 2016.

Senatorul PSD Radu Oprea atrage atenția că în document nu sunt prevăzute măsurile concrete din punct de vedere social, privind evoluția salariului minim sau mediu, punctul de pensii și alocațiile pentru copii.


Radu Oprea: Este un program scris de plagiatori şi de oameni aflaţi la putere, pregătit să dea tool-uri în folosul lor sau al partidului lor, un program de amatori, de mituit alegătorii. Este o bătaie de joc pentru această țară!


Reporter: Liderul PRO România, Victor Ponta, susține că actualii guvernanți nu au făcut și nu vor face nimic pentru populație și pentru firmele românești, doarece în opinia sa, nu știu, nu pot și nici nu vor.

Președintele Alianței Liberalilor și Democraților, Călin Popescu-Tăriceanu, susține că documentul este un program politic pentru campania electorală a PNL.

El consideră că un program de relansare economică a României ar trebui să fie rezultatul unui pact național agreat de toate forțele politice pe o perioadă de 10 ani.

Critici vin și din partea Uniunii Salvați România, care susține că programul Guvernului nu conține nicio măsură liberală, ci doar scheme de subvenții din banii contribuabililor și planuri de investiții promise doar în prag de alegeri.

(RS)


Etichete opozitie(RS)criticaplanrelansare economicapsdaldeusrpro romaniapnl

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live