Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CONTRACRONOMETRU Vineri, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Victor Caraculacu

17 Septembrie 2015
Vizualizari: 1090
Comentează add

De la ora 13.20 sunteți invitați să ascultați și să participați la emisiunea Probleme la Zi.

Oportunităţi şi provocări pentru tinerii întreprinzatori din România

victor-caraculacu

Foto: Arhivă/Captură video.

Programul pentru stimularea înfiinţării şi dezvoltării microîntreprinderilor (S.R.L.-D), este instrumentul financiar dedicat persoanelor tinere care vor să își deschidă pentru prima dată o afacere.

Principalele prevederi ale programului se refera la lansarea unei microîntreprinderi cu costuri 0, scutirea de la plata contribuţiilor de asigurări sociale datorate de angajatori pentru veniturile aferente timpului lucrat de cel mult 4 salariaţi, angajaţi pe perioadă nedeterminată, dar si sprijinul financiar de 10.000 de euro (sub forma unei finanțări nerambursabile) reprezentând cel mult 50% din valoarea totală a cheltuielilor eligibile aferente planului de afaceri, prin înregistrarea pe site-ul www.aippimm.ro.

Conditiile desfasurarii Programului SRL-D, rezultatele obtinute de tinerii antreprenori dar si problemele cu care acestia se confrunta, reprezinta si subiectul de astazi al emisiunii “Probleme la Zi” difuzata de RRA, incepind cu ora 13.20.

Asteptam si intrebarile dvs pentru invitatii editiei atit prin SMS la numarul de telefon 0748 88 77 66 sau pina la inceperea ei pe site-ul RRA ori pe adresa noastra de Facebook.  

Invitatii editiei sunt: Florin Jianu - preşedintele Patronatului Tinerilor Întreprinzători din România si Anca Laura Ionescu - Secretar de Stat in cadrul Ministerului Energiei, Intreprinderilor Mici si Mijlocii si Mediului de Afaceri.

Producător Victor Caraculacu. Realizator Alexandra Andon.


Etichete probleme la ziafaceritinerii si afacerile

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live