Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Campionatul European de Handbal Feminin: ROMÂNIA – UNGARIA Miercuri, 12 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Luminiţa Voinea

16 Noiembrie 2017
Vizualizari: 3089
Comentează add

Copiii cu malformatii cardiace congenitale vor putea fi operati, gratuit, de echipe de medici din România si SUA, la Spitalul Clinic de Urgenta pentru copii Grigore Alexandrescu.

Operatii gratuite pentru copii la Spitalul Grigore Alexandrescu Operatii gratuite pentru copii la Spitalul Grigore Alexandrescu - Conține audio

luminita-voinea

Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti.

AUDIO: Interviu realizat de Luminita Voinea cu doctorul Felix Negoitescu, managerul Spitalului Grigore Alexandrescu.

Copiii cu malformatii cardiace congenitale vor putea fi operati, gratuit,  de echipe de medici din România si Statele Unite ale Americii, la Spitalul Clinic de Urgenta pentru copii Grigore Alexandrescu.

Operatii complexe, de chirugie cardiaca pentru copii,  care pâna acum s-au facut doar în strainatate, se pot realiza si în România. 

La sectia cardiologie a Spitalului Grigore Alexandrescu, doatata cu aparatura la standarde interntionale, vin echipe de medici din
Statele Unite ale Americii.

Împreuna cu medicii români, ei fac operatii la care copiii cu probleme cardiace nu au avut acces pâna acum, a spus  managerul spitalului Grigore  Alexandrescu, doctor Felix Negoitescu.

Operatia este o premiera în România si foloseste tehnologie de ultima generatie.

O astfel de interventie chirurgicala s-ar ridica, în România,  la 10.000 de euro, dar în cadrul programului derulat de Spitalul Grigore Alexandrescu, prin sectia cardiologie, este gratuita.

Chiar în aceasta perioada se face selectia pacientilor. Este foarte important sa stiti ca, pentru a putea beneficia de aceste interventii chirurgicale gratuite,  trebuie sa va adresati medicului de familie sau medicului specialist cardiolog.

Acestia pot decide, pe baza analizelor, pacientii eligibili, care vor fi trimisi la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti, în cadrul programului de tratament chrirugical.

Pâna acum, au fost operati 50 de copii cu malformatii cardiace.


Etichete Operatii gratuite pentru copii la Spitalul Grigore Alexandrescumedici suaromaniafelix negoitescu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live