Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Miercuri, 02 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Georgiana Grosso

25 Aprilie 2014
Vizualizari: 1052
Comentează add

Procurorii şi poliţia au făcut astăzi percheziţii la Spitalul de Arşi, dar şi la locuinţele celor implicaţi în ancheta privind internările în baza unor diagnostice false.

Operaţii estetice pe bani publici

georgiana-grosso

Foto: Arhivă.

Mai mulţi medici şi asistente de la Spitalul de Arşi din capitală, inclusiv membrii din conducerea unităţii, sunt suspectaţi că ar fi internat zeci de persoane în baza unor diagnostice false pentru a le putea face operaţii estetice. Ulterior acestea au fost decontate de către stat.

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate intenţionează să recupereze tot prejudiciul creat în urma intervenţiilor chirurgicale ilegale.

Precizările au fost făcute pentru Radio România Actualităţi de preşedintele Casei, Radu Ţibichi.

"Dacă se va dovedi că acolo au fost decontate servicii care nu fac obiectul decontărilor din fondul de asigurări de sănătate, sumele vor fi recuperate. Pot să vă spun că, în Bucureşti, Casa a efectuat un control în luna decembrie 2013 la Spitalul de Arşi; s-au aplicat sancţiuni de 30.000 de lei, respectiv 1% din valoarea de contract, pentru probleme vizavi de documentele care se întocmesc în vederea decontării", a declarat preşedintele CNAS.

Procurorii şi poliţia au făcut astăzi percheziţii la spital, dar şi la locuinţele celor implicaţi în ancheta privind internările în baza unor diagnostice false.


Etichete CNASmedicipacienţiSpitalul de ArşiBucureştidiagnosticfalsoperaţii esteticeRadu Ţibichi

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live