Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Marţi, 24 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Monica Chihaia, Atena

30 Iulie 2015
Vizualizari: 1226
Comentează add

Spectacolul a fost susţinut la aceeaşi oră la care fusesese programat concertul ce urma să încheie ediţia din acest an a Festivalului Atenei, anulat din motive financiare.

Opera Naţională a Greciei, spectacol gratuit în aer liber

monica-chihaia-atena

Foto: wikipedia.org.

Opera Naţională a Greciei a oferit, ieri, un spectacol gratuit în aer liber, la aceeaşi oră la care fusesese programat concertul ce urma să încheie ediţia din acest an a prestigiosului Festival al Atenei, anulat din motive financiare.

Organizatorii au cuprins în program arii celebre interpretate alături de Corul şi Orchestra Operei de trei dintre cei mai apreciaţi artişti ai primei scene lirice din Grecia.

Printre aceştia, soprana Celia Costea, care puţin înaintea începerii spectacolului a avut amabilitatea să ne vorbească despre această iniţiativă.

"Acest spectacol a fost organizat în ultima săptămână, deoarece ultima producţie a Operei Naţionale greceşti a fost anulată, este vorba despre "Carmen", care trebuia să aibă loc în aceste zile în cadrul Festivalului Atenei", a spus Celia Costea.

Spectacolul cu opera "Carmen" de Bizet a fost anulat din motive financiare, care au făcut imposibilă finalizarea producţiei.

Directorul Operei Naţionale a făcut-o însă posibilă pentru miile de atenieni şi turişti care s-au bucurat să participe la acest concert o seară de neuitat.

Muzica a răsunat în aplauzele lor, într-un decor natural cu rezonanţe speciale, la Olimpio Deus, spune Celia Costea. 


Etichete GreciaAtenaOpera Naţionalăconcert în aer liberFestivalul Ateneimuzică

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live