Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Luni, 01 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

7 Februarie 2020
Vizualizari: 545
Comentează add

În China, unde a început epidemia, compania electronică Foxconn, care produce telefoane iPhone, speră să poată acoperi o parte din deficit producând măşti.

OMS avertizează în privinţa deficitului de materiale de protecţie pt. gripă

sergiu-stet

      Foto: Arhivă/captură youtube.com

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a avertizat că există o lipsă globală de obiecte de protecţie, printre care măşti şi mănuşi, de care este nevoie în lupta cu coronavirusul.

"Lumea se confruntă cu un deficit cronic de echipament personal de protecţie. Voi discuta cu reţeaua de aprovizionare în caz de pandemii pentru a găsi soluţii şi pentru a impulsiona distribuţia, cu corectitudine, a echipamentelor. Vom mobiliza, de asemenea, capacitatea completă a sistemului ONU, pentru a răspunde acestei urgenţe", a declarat directorul general al OMS.

În China, unde a început epidemia, compania electronică Foxconn, care produce telefoane iPhone, speră să poată acoperi o parte din deficit producând măşti. Firma intenţionează să înceapă să producă două milioane de măşti pe zi, la fabrica sa din Shenzhen, până la finalul lunii.

O companie chineză producătoare de maşini care are legături cu General Motors va încerca, de asemenea, să îşi canalizeze o parte a producţiei spre crearea de măşti.


Etichete Organizaţia Mondială a SănătăţiiOMScoronavirusFoxconnShenzhen

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live