Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DOCUMENTARELE RRA Joi, 09 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

13 Februarie 2020
Vizualizari: 245
Comentează add

Numărul cazurilor înregistrate în China a crescut abrupt după ce provincia Hubei-epicentrul epidemiei-a început să utilizeze o definiţie mai cuprinzătoare pt diagnosticare.

OMS aşteaptă clarificări din partea Chinei privind diagnosticarea

sergiu-stet

   Foto: Arhivă.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii aşteaptă noi clarificări din partea Chinei cu privire la modificările recente în diagonosticarea cazurilor de infecţie cu noul coronavirus.
 
BBC aminte;te că numărul cazurilor înregistrate în China a urcat abrupt, miercuri, după ce provincia Hubei - epicentrul epidemiei - a început să utilizeze o definiţie mai largă pentru a diagnostica pacienţii.
 
În ultimele 24 ore, numai în provincia Hubei s-a înregistrat o creştere cu aproape 15.000 a noilor cazuri de îmbolnăvire. Însă oficialii spun că acest fapt se datorează unei modalităţi noi de confirmare a cazurilor - inclusiv a celor care au simptome, dar nu au făcut testul principal.
 
Astfel, persoane care au prezentat simptome ale coronavirusului şi o tomografie computerizată ce indica o infecţie la plămâni au fost luate în calcul la numărul total al cazurilor, ceea ce a dus la bilanţul agravat, înregistrat joi.

Etichete OMSOrganizaţia Mondială a SănătăţiiHubeicoronavirusCOVID - 19

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live