Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ISTORICA (R) Marţi, 07 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Gina Bahor, Brăila

16 Ianuarie 2015
Vizualizari: 2106
Comentează add

Ministrul economiei, Mihai Tudose, a precizat că datoriile societăţii Oltchim se ridică în acest moment la circa 800 de milioane de euro.

Oltchim "trebuie restructurat în vederea privatizării"

gina-bahor-braila

Combinatul Oltchim. Foto: Arhivă.

Societatea Oltchim trebuie restructurată în vederea privatizării, a declarat astăzi, la Brăila, ministrul economiei, Mihai Tudose. 

 El a precizat că nu acceptă în planul de reorganizare al societăţii, pe care consorţiul firmelor de insolvenţă trebuie să-l prezinte în următoarele două săptămâni, soluţii cum ar fi falimentul şi disponibilizările. 
 
”Soluţiile bune ar fi o restructurare în vederea privatizării, iar până atunci, funcţionarea pe centre de profit. În ultima discuţie pe care am avut-o cu administratorul special şi cu consorţiul de firme de specialişti în insolvenţă, dat fiind faptul că în următoarele două-trei săptămâni trebuie să depună planul de reorganizare, am spus că nu doresc doi termeni în acel plan: faliment şi disponibilizări. 
 
”M-am întâlnit cu toţi sindicaliştii; nu avem sindicate ostile, chiar le avem parteneri în a semna protocoale de colaborare la nivel de minister, de ministru, cu cele trei sindicate”, spune Mihai Tudose.  
 
Ministrul economiei a precizat că datoriile societăţii Oltchim se ridică în acest moment la circa 800 de milioane de euro.

Etichete Ştiri sudOltchiminsolvenţădisponibilizăricompensaţiibanisprijinfonduri europenerelocareministrul economieiMihai Tudose.

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live