Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 01 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Predescu

9 Decembrie 2018
Vizualizari: 1121
Comentează add

Naționala feminină de handbal a României a pierdut cu 29-24 meciul de duminică disputat în compania Olandei în Grupa principală 2 a CE din Franța.

Olanda învinge România în primul meci din Grupa de la Nancy

bogdan-predescu

  Foto: Marius Ionescu 

 A venit și prima înfrângere pentru echipa feminină de handbal a României la Campionatul European din Franța, 29-24 în fața unei formații a Olandei mult mai bine pregătite pentru un meci pe puncte în Grupele Principale. 

 
 
Olanda a acumulat în acest moment 6 puncte în clasamentul grupei și rămâne singura echipă neînvinsă la turneul final, fiind urmată în clasamentul grupei de la Nancy de România, Germania și Ungaria toate cu câte 4 puncte. În primul meci al zilei de duminică la Nancy, Ungaria a câștigat la limită meciul cu Germania cu 26-25. 
Revenind la jocul României cu Olanda, trebuie spus că nu a mers nimic în angrenajul nostru, comaprativ cu evoluția de până acum, mai ales dacă raportăm la jocul cu Norvegia. Rezumând la statistici am putea spune că am notat doar 4 goluri din 14 aruncări în dreptul Cristinei Neagu, 3 din 8 la Crina Pintea și un surprinzător 8 goluri din 9 aruncări pentru Eliza Buceschi dar abia în repriza a doua, când deja balanța era înclinată în favoarea olandezelor.
 
 
În următorul meci România joacă marți de la ora 19.00 cu Spania care nu are nici un punct în grupa principală, urmând apoi de la ora 22.00 un meci foarte important pentru noi, cel dintre Olanda și Norvegia. Totul se va decide însă miercuri când se joacă ultimele meciuri din grupă: Spania - Norvegia, Ungaria - România și Olanda - Germania. 
 

Etichete RomâniahandbalînfrângereOlandaCampionatul Europeanhandbal

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live