Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Vineri, 29 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

18 Martie 2019
Vizualizari: 542
Comentează add

Ministerul de Externe de la Bucureşti îi anunţă pe românii care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Olanda că protestul va perturba astăzi, circulaţia trenurilor

Olanda- greva personalului din transportul public

-

 

În Olanda, Federaţia Naţională a Sindicatelor (FNV) a anunţat declanşarea unor greve, începând cu data de 18 martie 2019.

La acţiunile greviste anunţate va participa personalul din transportul public, angajaţi ai căilor ferate şi ai transportului public de suprafaţă. Se preconizează că acţiunea grevistă va perturba astăzi,  circulaţia trenurilor pe durata întregii zile.

Acţiunile greviste au fost anunţate pentru următoarele localităţi: Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, The Hague, Den Helder, Enkhuizen, Enschede, Eindhoven, Heerlen, Hengelo, Hoorn, Maastricht, Rotterdam, Utrecht şi Zwolle.
 

Pe Aeroportul Schiphol va fi inaccesibil transportul public în intervalul orar 06:00 - 07:00 dimineaţa. Totodată, personalul de securitate şi manipulant a anunţat desfăşurarea acţiunii greviste în intervalul orar 12:30 - 13:40, iar personalul de curăţenie/întreţinere va fi în grevă timp de 24 de ore. 


Etichete grevaOlandaSchipolsecuritate

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live