Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Vineri, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Gavrilă

10 August 2020
Vizualizari: 184
Comentează add

Autoritățile olandeze vor face controale pentru a verifica daca cei care vin din zone de risc, deci si romanii, respecta autoizolarea, vreme de 14 zile.

Olanda - Noi măsuri privind cetățenii români

carmen-gavrila

  Sediul MAE. Foto: Arhivă.

 Autoritățile olandeze au anunțat ca vor colecta datele de contact ale persoanelor care vin din zonele de risc din punct de vedere al pandemiei de covid19, cum este Romania.

Autoritățile olandeze vor face controale pentru a verifica daca cei care vin din zone de risc, deci si romanii, respecta autoizolarea, vreme de 14 zile dupa intrarea in regat.

In plus, data fiind reînceperea in curand a cursurilor pre-universitare și universitare, tinerilor și studenților care vin sau revin în Olanda din zone de risc li se recomandă în mod special respectarea tuturor măsurilor de protecție, inclusiv autoizolarea.

Pe aeroportul Schiphol (Amsterdam) va fi operaționalizat un centru de testare pentru infecția cu SARS-CoV-2 iar toți cetățenii care revin din zonele de risc vor putea fi testați, în mod gratuit, indiferent dacă prezintă sau nu simptome specifice infecției cu SARS-CoV-2.

Indiferent de rezultatul testării sau de efectuarea acesteia, rămâne valabilă recomandarea fermă privind autoizolarea la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile. Măsuri similare vor fi implementate și pe aeroporturile din Eindhoven și Rotterdam.

 

Etichete (II)Olandaromani

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live