Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Miercuri, 13 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mira Gomboş

1 Februarie 2018
Vizualizari: 580
Comentează add

Oficiul European de Luptă Antifraudă a deschis o investigaţie cu privire la existenţa unor posibile nereguli în derularea proiectului Magistralei 5 de metrou - Drumul Taberei .

OLAF a deschis o investigație la Metrorex

mira-gombos

Oficiul European de Luptă Antifraudă a deschis o investigaţie cu privire la existenţa unor posibile nereguli în derularea proiectului Magistralei 5 de metrou - Drumul Taberei - care beneficiază de finanţare europeană.

Purtătorul de cuvânt al OLAF, Silvana Enculescu, a confirmat, pentru Agerpres, că în cadrul investigaţiei a fost făcută o verificare la faţa locului.

De asemenea, surse din Ministerul Transporturilor au precizat că Oficiul European Antifraudă a efectuat timp de trei zile un control la Metrorex, obiectul fiind tot Magistrala Drumul Taberei.

Aceleaşi surse au mai spus că echipa de la OLAF a cerut documentele, fără să menţioneze dacă sunt probleme cu acest contract şi fără să spună nimic la sfârşitul controlului.

În presa românească au apărut, astăzi, informaţii potrivit cărora mai mulţi agenţi OLAF au verificat acte la Ministerul Transporturilor în legătură cu plăţile făcute de Metrorex către constructorii Magistralei 5 de metrou.


Etichete olafmetrorexinvestigatieproiectul magistralei de metrou drumul tabereisilvana enculescu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live