Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ (R) Marţi, 18 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

23 Februarie 2021
Vizualizari: 367
Comentează add

Compania de Drumuri a emis ordinul pentru începerea lucrărilor de Reparații Capitale la Podul Cernavodă pe A 2 - Autostrada Soarelui.

OFICIAL: Încep reparațiile capitale la Podul Cernavodă pe A2

alex-lancuzov

Foto: wikipedia.org 

Compania de Drumuri a emis ordinul pentru începerea lucrărilor de Reparații Capitale la Podul Cernavodă pe A 2 - Autostrada Soarelui, organizarea de șantier urmând să înceapă în câteva zile. 
 
Antreprenorul care va executa lucrările este un constructor din România, termenul de finalizare este de doi ani iar Ministerul Transporturilor anunță că NU vor fi restricții și în sezonul estival. Podul de la Cernavodă pe A 2 a fost deschis în 1987 și nu a mai avut intervenții majore. În afara perioadei 15 iunie - 15 septembrie lucrările de reabilitare se vor face cu restricții parțiale : fie închiderea unui sens și deviere pe sensul opus fie restricție pe câte o bandă pentru fiecare direcție, decizia urmând să fie luată de comun acord cu Poliția Rutieră.
 
În două trei săptămâni, Compania de Drumuri va anunța și câștigătorul licitației pentru Reparații Capitale la Podul Fetești ( Borcea) tot pe A 2.

Etichete (ii)reparatiiautostradaPodulCernavodă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live