Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Joi, 21 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihaela Helmis

19 Noiembrie 2020
Vizualizari: 317
Comentează add

La această ediţie, s-a observat un tip de comportament important: un utilizator unic are în medie şapte intrări sau afişări pe site.

Ofertele Târgului Gaudeamus Radio România

mihaela-helmis

Şi astăzi continuă Târgul Gaudeamus Radio România organizat exclusiv online.

La această ediţie, s-a observat un tip de comportament important: un utilizator unic are în medie şapte intrări sau afişări pe site. 

După primele trei zile cu peste 80 de evenimente live sau înregistrate, monologate sau în dialog online, azi e o zi cu cel puțin 45 de prezentări în premieră, care la rândul lor rămân în arhivă pentru a face posibilă la orice oră informarea și legăturile necesare.

 "Istoria și legendele Sfântului Gral" stau alături de "File" recuperate din creația lui Teodor Mazilu sau de volumul "Securitatea noastră cea de toate zilele" semnată de Cristian Troncotă la editura Corint.

Între numele de personaje sau de autori se mai numără Robinson, dar și Doina Ruşti, Claudia Motea, Laura Nureldin, dar şi în studii recente Lucian Blaga sau Adrian Marino. Rămâne să le descoperiţi pe rând şi chiar să aflaţi părerile editorilor la dezbaterea "Piața cărţii în pandemie" provocată de jurnaliștii de la București FM.

(RS)


Etichete Târgul Gaudeamus Radio Româniacarti(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live