Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA (R) Luni, 16 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mona Constantinescu, Constanţa

24 Mai 2015
Vizualizari: 1168
Comentează add

Ofertele pentru zilele libere de Rusalii sunt bogate şi variate - turiştii pot alege între mare, munte sau Delta Dunării.

Oferte pentru zilele libere de Rusalii

mona-constantinescu-constanta

Litoral. Foto: Arhivă RRA.

Pe litoral, pachetele de cazare includ acces gratuit la piscină, saună sau alte facilităţi.

Nici cei mici nu sunt uitaţi - pentru că anul acesta ziua Internaţională a copilului este imediat după Rusalii, hotelierii includ în ofertele lor şi petreceri speciale, ateliere de creaţie sau tombole.

În staţiunea Mamaia tarifele sunt cuprinse între 50 de lei de persoană pe noapte la un hotel de două stele şi pot ajunge la 150 de lei de persoană cu demipensiune la un hotel de patru stele.

La unităţile de cinci stele tariful pe noapte este de 325 de lei cu demipensiune, acces la plajă, piscină, sală de fitness şi loc de joacă pentru copii.

La Eforie Nord, preţurile se situează între 70 de lei de persoană pe noapte cu mic dejun inclus la trei stele şi ajung la 265 de lei de persoană la patru stele, cazare cu demipensiune, SPA şi activităţi pentru copii, în timp ce în sudul litoralului un loc într-un hotel de patru stele este doar 81 de lei de persoană pe noapte.

Cât despre posibilităţile de distracţie, acestea sunt pentru toate gusturile.

Un tur aerian al staţiunii Mamaia cu telegondola, vizite la muzee, câteva ore petrecute la Planetariu, Acvariu, Delfinariu sau în microrezervaţia din Constanţa, croaziere la insula Ovidiu, dar şi călărie la herghelia din Mangalia.


Etichete Stiri Sud-Estofertezilele libere de RusaliimaremunteDelta DunăriilitoralpiscinahotelMamaiatarifeplajaEforie NordtelegondolaConstantaDelfinariuInsula Ovidiuherghelia din Mangalia

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live