Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MARI CONCERTE Marţi, 07 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mona Constantinescu, Constanţa

30 Mai 2015
Vizualizari: 1135
Comentează add

Vremea bună anunţată de meteorologi şi temperatura agreabilă a apei mării constituie un motiv în plus pentru ca staţiunile să fie pline în minivacanţa de Rusalii.

Oferte pe litoral pentru minivacanţa de Rusalii

mona-constantinescu-constanta

Litoral. Foto: Arhivă RRA. 

Aproximativ 30.000 de turişti sunt aşteptaţi pe litoralul românesc, iar evenimentele pregătite sunt pentru toate gusturile.
 
Mii de turişti au ajuns, încă de ieri, pe litoral, pentru a petrece minivacanţa de Rusalii. 
 
Staţiunea Mamaia este şi de data aceasta în topul preferinţelor, având în vedere că locurile au fost vândute în proporţie de aproximativ 80%. 
 
De altfel, pe tot litoralul, agenţii economici şi-au atras turiştii cu tarife mici, programe şi oferte speciale, condiţii de cazare pentru toate bugetele şi o serie bogată şi atractivă de evenimente. 
 
Cei care au ales litoralul zilele acestea pot vizita o expoziţie de flori şi plante decorative la Mamaia, pot lua parte la concerte, întreceri sportive sau competiţii de dans sau pot lua lecţii de echitaţie la Constanţa sau la Mangalia. 
 
Totodată, după o zi de mare şi de soare, turiştii pot face plimbări cu telegondola, coborâri cu tiroliana pe Plaja Modern din Constanţa, vizită la muzee, croaziere pe Insula Ovidiu de pe lacul Siutghiol, pot face zboruri de agrement la Tuzla sau - de ce nu? - un jeep-safari la Cheile Dobrogei. 
 
Cât despre distracţie, aceasta este asigurată în toate cluburile din staţiuni. 

Etichete Ştiri sud-estturiştilitoral,minivacanţa de RusaliiMamaiaagenţi economicicazaretelegondolatirolianalacul Siutghiol

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live