Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ - continuare Sâmbătă, 20 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

2 Octombrie 2016
Vizualizari: 621
Comentează add

La Palatul Parlamentului este ultima zi a Târgului Naţional Imobiliar, ediţia de toamnă.

Oferte la Târgul Naţional Imobiliar

radiojurnal

Foto: captură video.

La Palatul Parlamentului este ultima zi a Târgului Naţional Imobiliar, ediţia de toamnă.

Pentru Capitală, ofertele sunt de la 17.000 de euro - o garsonieră în zona de sud, în timp ce în nord preţurile pornesc de la 40.000 de euro. În ultima perioadă s-a înregistrat o scumpire uşoară, dar constată a locuinţelor, însă cei care cumpără de la târg au parte de reduceri consistente, spune Cristina Bercea, unul dintre organizatori.

Cristina Bercea: Nu cred că în perioada următoare va mai scădea preţul, astfel că cei care vor să cumpere o locuinţă este bine să cumpere în perioada aceasta. În perioada târgului imobiliar au la îndemână şi oferte speciale, primesc reduceri chiar şi de 5.000 de euro la locuinţe, primesc diverse facilităţi, locuri de parcare sunt oferite cu caracter gratuit. Se oferă vouchere de mobilier şi chiar într-un ansamblu rezidenţial din centrul Bucureştiului se oferă o maşină cadou.

Pentru cei care vor o locuinţă mai mare decât cea pe care o deţin acum, la Târgul Naţional Imobiliar este disponibil şi un sistem prin care pot achita parţial noul imobil cu banii obţinuţi din vânzarea vechii proprietăţi.

De asemenea, există şi un pavilion unde vizitatorii se pot informa despre aşa-numitele case verzi, cu o eficienţă energetică mai mare.


Etichete OferteTârgul Naţional ImobiliarCristina Bercea

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live