Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: EUROATLANTICA Joi, 09 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Ioan Suciu

4 Martie 2011
Vizualizari: 1359
Comentează add

Mai multe instituții din Arad au început o campanie împotriva consumului produselor etnobotanice.

Ofensiva continuă la Arad Ofensiva continuă la Arad - Conține audio

ioan-suciu

Primăria municipiului Arad și Consiliul Local al Tinerilor au demarat o  campanie de conștientizare a populației cu privire la efectele nocive ale substanțelor etnobotanice. Campania are sprijinul mai multor instituții din municipiul Arad și se va adresa atât tinerilor, cât și părinților acestora.

Organizatorii campaniei au precizat că își doresc să atragă în acest demers întreaga comunitate, pentru ca prin efectele ei să prevină consumul substanțelor psihoactive în rândul populației, mai ales a tinerilor. De aceea, în toată această amplă acțiune un rol principal îl vor avea tinerii. Elevii care fac parte din Consiliul Local al Tinerilor și-au manifestat întreaga disponibilitate pentru această acțiune.

În cadrul campaniei, organizatorii își propun să se întâlnească și cu părinții tinerilor pentru a le transmite și lor faptul că trebuie să își supravegheze mai atent copiii și să încerce să îi facă pe aceștia să conștientiezeze pericolele la care se expun în momentul în care vor consuma astfel de produse.

Campania se desfășoară în școli generale, licee, cluburi, discoteci, unde vor fi organizate întâlniri cu tinerii, în cadrul cărora va fi transmis mesajul campaniei, vor fi împărțiți fluturași cu mesaje antietnobotanice și vor putea fi vizionate filme cu riscurile la care se expun consumatorii. Mai multe detalii în reportajul lui Ioan Suciu.


Etichete produse etnobotanicemagazine de visedroguri legaleArad

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live