Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII ''IN MIEZ DE VARA'' (continuare) Joi, 18 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Predescu

8 Iunie 2016
Vizualizari: 1572
Comentează add

Cel mai titrat antrenor de gimnastică din România, Octavian Belu a acceptat invitaţia de a vorbi la Radio România Actualităţi despre gimnastica feminină românească.

Octavian Belu invitat la Contracronometru Octavian Belu invitat la Contracronometru - Conține audio

bogdan-predescu

Octavian Belu în studioul RRA.

Cel mai titrat antrenor de gimnastică din România, Octavian Belu a acceptat invitaţia de a vorbi la Radio România Actualităţi despre gimnastica feminină românească.
 
Octavian Belu, alături de Mariana Bitang au fost antrenori lotului național feminin de gimnastică al României la șase ediții ale Jocurilor Olimpice.

Cei doi tehnicieni s-au retras de la conducerea lotului olimpic încă de anul trecut, înainte de Campionatele Mondiale de la Glasgow, oferindu-şi însă sprijinul în continuare pentru a susţine încercarea de calificare la Rio.

AUDIO: Contracronometru.

Eşecul din turneul preolimpic a îndreptat un val de acuze asupra celor doi tehnicieni, care se află însă în afara oricărei legături cu Federaţia Română de Gimnastică.

Octavian Belu a fost prezent în emisiunea Contracronometru la Radio România Actualităţi, acolo unde ne-a povestit mai multe despre viitorul gimnastici în România, prin proiectul "Ţară, ţară vrem Campioane", lansat de OMV Petrom.

Octavian Belu a simțit poate cele mai multe atacuri pe durata carierei sale de antrenor, atacuri venite din mai multe părți: presa nemulțumită de rezultate, antrenori care contestă selecția, reprezentanții forurilor superioare care vor garanția rezultatelor și mai nou sportive care vin cu acuze legate de metodele folosite în pregătire.

Antrenor emerit din 1987, Octavian Belu a preferat să îşi respecte meseria şi să vorbească la radio doar despre misiunea de antrenor şi şansa pe care o are gimnastica românească să aducă din nou rezultatele cu care ne-a obijnuit.


Etichete exclusiv radioOctavian Belu invitat la Contracronometrugimnasticaantrnorrramariana bitang

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live