Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Joi, 15 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

1 August 2020
Vizualizari: 608
Comentează add

Pe listă sunt județele: Argeş, Galaţi, Braşov, Constanţa, Buzău, Iaşi, Vâlcea, Dâmboviţa, Prahova, Tulcea, Vrancea, Giurgiu, Satu Mare, Călăraşi, Gorj, Arad, Teleorman şi Botoşani.

Obligativitatea măștii sanitare în18 județe și afară în situații nesigure

radiojurnal

          Foto: Grupul de Comunicare Strategică.

Până în prezent în următoarele 18 județe a fost impusă sau este deja în vigoare, obligativitatea măștii de protecție anti-COVID, și în spații deschise dacă este aglomerat: Argeş, Galaţi, Braşov, Constanţa, Buzău, Iaşi, Vâlcea, Dâmboviţa, Prahova, Tulcea, Vrancea, Giurgiu, Satu Mare, Călăraşi, Gorj, Arad, Teleorman şi Botoşani.

În funcție de situația epidemiologică locală măsura este valabilă permanent, în anumite intervale orare sau doar în zonele predispuse la aglomerație. 

Sunt vizate, între altele, staţiile de autobuz, pieţele, târgurile şi zonele de promenadă. Excepţie fac copiii care au sub 5 ani. 

Nu este exclus ca şi în alte judeţe să se adopte măsuri asemănătoare, în funcție de numărul de raportări zilnice de îmbolnăviri şi de dinamica pandemiei. 

  


Etichete ArgeşGalaţiBraşovConstanţaBuzăuIaşiVâlceaDâmboviţaPrahovaTulceaVranceaGiurgiuSatu MareCălăraşiGorjAradTeleormanBotoşan

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live