Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Miercuri, 24 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihaela Buculei, Suceava

3 Aprilie 2020
Vizualizari: 426
Comentează add

Obiectivul noii conduceri a Spitalului Județean Suceava

mihaela-buculei-suceava

  Spitalul Județean Suceava. Foto: facebook.com/SpitalulJudeteanSuceava.

Creşte numărul de cazuri de infectare cu noul coronavirus, iar Suceava are 866 de cazuri din total, cele mai multe din țară. Noua conducere a Spitalului Județean, preluată ieri de medici militari, speră ca activitatea în această unitate să revină la normal în cel mai scurt timp, iar cei infectați să fie trataţi cum trebuie.
 
Reporter: Mihaela Buculei - Conducerea Spitalului din Suceava a fost preluată, începând de ieri, de personal militar, coordonat de generalul maior în rezervă Ionel Oprea, care este şi secretar de stat în Ministerul Sănătății.
 
Principala problemă în momentul de față la Spitalul din Suceava este lipsa cadrelor medicale, iar pentru a suplini personalul medical care s-a infectat cu noul coronavirus sau care se află în autoizolare, la Suceava sunt aduși specialiști din alte județe din țară. La fel de importantă este și testarea personalului medical, care va începe mâine.
 
Obiectivul noii conduceri a spitalului este acela ca Spitalul Județean Suceava să redevină complet operațional în maxim o săptămână.
 
 (PH)

Etichete Spitalul Județean Suceavanoua conducereobiectiv(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live