Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (Continuare) Sâmbătă, 11 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Iulian Olescu

5 Iunie 2014
Vizualizari: 1336
Comentează add

Oamenii de afaceri nu sunt convinşi că există resursele necesare pentru aplicarea reducerii CAS, a spus vicepreşedintele Consiliului Investitorilor Străini, Steven van Groningen.

Oamenii de afaceri, sceptici în privinţa reducerii CAS

iulian-olescu

Vicepreşedintele Consiliului Investitorilor Străini, Steven van Groningen. Foto: captură youtube.com

Oamenii de afaceri îşi doresc stabilitate legislativă şi instituţională şi susţin aplicarea măsurii de reducere a CAS de la jumătatea anului.

Vicepreşedintele Consiliului Investitorilor Străini, Steven van Groningen, afirmă însă că oamenii de afaceri nu sunt convinşi că există resursele necesare pentru aplicarea unei astfel de reduceri.

"Nu reducem CAS din taxă suplimentară. Ideea este colectăm mai bine. Nu ştiu în ce măsură va fi realist. Noi doar am spus că părerea noastră este că ar fi bine pentru economie să facem asta, fiindcă nivelul de taxare pentru forţa de muncă este destul de mare în România, mai ales în comparaţie cu celelalte ţări din Europa, şi atunci ar fi o măsură binevenită şi asta ar micşora diferenţa dintre cei care plătesc contribuţiile sociale şi taxele, şi cei care nu plătesc" a afirmat Steven van Groningen.

Delegaţiile FMI şi Comisiei Europene s-au întâlnit miercuri cu reprezentanţii mediului privat.

Experţii internaţionali au discutat şi cu conducerea Autorităţii de Supraveghere Financiară despre restructurarea ASF şi recâştigarea credibilităţii după scandalurile care au implicat fosta conducere a Autorităţii. 


Etichete CASreducerefinanţeefecteinvestitoriafaceriSteven van GroningentaxecolactarecontribuţieASFFMI

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live