Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ - continuare Duminică, 21 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Petruţa Obrejan

8 Noiembrie 2018
Vizualizari: 273
Comentează add

Premierul Viorica Dăncilă i-a invitat pe oamenii de afaceri din Qatar să investească în România în infrasctructură, agricultură, turism sau sănătate.

Oamenii de afaceri din Qatar, invitați să investească în România

petruta-obrejan

Premierul  Viorica Dăncilă.Foto: gov.ro.

Premierul Viorica Dăncilă i-a invitat pe oamenii de afaceri din Qatar să investească în România în infrasctructură, agricultură, turism sau sănătate. Premierul român a prezidat, ieri, un forum economic organizat la Doha.

Premierul Viorica Dăncilă a prezentat, ieri, în cadrul Forumului de la Doha, principalele proiecte şi oportunităţi de afaceri ce pot fi realizate în parteneriat public-privat, precum şi intenţia autorităţilor de la Bucureşti de a colabora cât mai strâns cu oamenii de afaceri din Qatar.

De altfel, şeful Executivului român i-a încurajat pe aceştia să vină şi să investească în sectoarele cheie din ţara noastră, precum infrastructură, agricultură, turism şi sănătate.

Ea a evidenţiat, totodată, poziţia geostrategică a ţării noastre şi situaţia ascendentă a economiei româneşti din ultimii ani.

Şi prim-vicepreşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie de la Doha s-a pronunţat, la rândul său, pentru stimularea relaţiilor investiţionale şi şi-a expus dorinţa de creştere a schimburilor comerciale dintre cele două state.

Tot ieri, premierul Viorica Dăncilă a avut o serie de întrevederi cu preşedintele Autorităţii pentru Investiţii, precum şi cu reprezentanţii fundaţiei Qatar.

Şi în acest cadru, discuţiile au vizat stadiul relaţiei bilaterale româno-qatareze, cu accent asupra elementelor sectoriale reprezentate de sănătate, educaţie şi cultură.
 


Etichete Viorica DăncilăQuatarinvestitii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live