Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Tatal nostru * Imnul national Joi, 15 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

26 Iunie 2014
Vizualizari: 1028
Comentează add

Guvernul va adopta, azi, ordonanţa care permite înjumătăţirea ratei la bancă pe o perioadă de doi ani, pentru persoanele care întâmpină dificultăţi la rambursarea împrumuturilor.

O variantă a "electoratei", adoptată de Guvern

radiojurnal

Foto: Arhivă.

Guvernul va adopta ordonanţa care permite înjumătăţirea ratei la bancă pe o perioadă de doi ani, pentru persoanele care întâmpină dificultăţi la rambursarea împrumuturilor.

Premierul Victor Ponta a declarat, înainte de şedinţa Executivului, că acestă decizie se înscrie într-un ansamblu de măsuri necesare în plan economic şi social.

Printre ele, prim-ministrul a enumerat reducerea CAS de la 1 octombrie, reîntregirea pensiilor şi salariilor şi mărirea salariului minim, de la 1 iulie, la 900 de lei:

"Noi vom suporta, deducând din impozit, dobânda suplimentară, şi acest nou sprijin pentru cei care au rate la bănci ne va ajuta nu doar pe plan social, dar şi pe plan economic, pentru că rămân mai mulţi bani în economie şi acesta este un lucru extrem de important" a spus Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta a mai spus, că tot astăzi, Guvernul va discuta şi ordonanţa de urgenţă pentru modificarea legii privind alegerea preşedintelui României.

El a precizat că va fi adoptată şi o hotărâre care va stabili data celor două tururi de scrutin, pentru 2 şi, respectiv, 16 noiembrie.


Etichete GuvernVictor Ponta"electorata"împrumutbancăratărambursareOUG

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live