Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL - continuare Sâmbătă, 25 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

28 August 2017
Vizualizari: 789
Comentează add

În România vom avea o toamnă frumoasă şi mai caldă decât în mod obişnuit, anticipează meteorologii.

O toamnă frumoasă şi mai caldă decât în mod obişnuit

radiojurnal

Foto: Arhivă.

În România vom avea o toamnă frumoasă şi mai caldă decât în mod obişnuit, anticipează meteorologii.

Cum va fi vremea în următoatele trei luni, a aflat Cătălin Radu, de la directoarea executivă a Administraţiei Naţionale de Meterologie, Elena Mateescu.

Elena Mateescu: Toamna 2017 pare a fi o toamnă mai caldă decât în mod obişnuit, în special în regiunile din sud-estul, sudul şi vestul ţării, acolo unde în lunile septembrie, octombrie şi noiembrie ne aşteptăm să înregistrăm temperaturi medii lunare mai ridicate decât în mod obişnuit. Cât priveşte prima lună de toamnă, din punctul de vedere al cantităţilor lunare de precipitaţii, semnalul este acele al unui deficit în majoritatea regiunilor ţării şi cantităţi apropiate de norme, în special în partea de centru şi nord a ţării.

În luna octombrie, Centrul European indică la nivelul României cantităţi apropiate de norme, în special în partea de sud, sud-esti şi excedentare în special în centrul, estul şi vestul României. Iar în ceea ce priveşte luna noiembrie - va lori de precipitaţii apropiate de mediile climatologice în cea mai mare parte a ţării şi cu o tendinţă de excedent în special în centrul şi estul României.


Etichete meteotoamna

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live