Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Miercuri, 30 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ilie Pintea

16 Noiembrie 2014
Vizualizari: 1187
Comentează add

În județul Hunedoara, o ștampilă inscripționată cu mențiunea VOTAT a dispărut de la secția 229 din Petrila, dar scrutinul nu a fost întrerupt.

O ştampilă de vot a dispărut de la secţia 229 Petrila

ilie-pintea

Secţie de vot. Foto Ionuţ Iamandi.

În județul Hunedoara, o ștampilă inscripționată cu mențiunea VOTAT  a dispărut de la secția 229 din Petrila, dar scrutinul nu a fost întrerupt. 

 
Deocamdată nu se știe ce s-a întâmplat cu ștampila, dar se bănuiește fie că a fost introdusă în urnă odată cu buletinul de vot, fie că a fost luată de un alegător, caz în care personalul secției de votare se face vinovat de neglijență. 
 
A fost întocmit un proces verbal semnat de toată comisia și au început cercetările pentru a identifica persoana care se face vinovată de dispariția ștampilei, dar procesul de vot nu a fost întrerupt, asta deşi legea conferă această posibilitate în cazul unor evenimente de acest gen.
 
În urmă cu două săptămâni, la primul tur al alegerilor prezidențiale, o altă ştampilă de vot a dispărut, de această dată într-o secţie de vot din Lupeni. 
 
Ştampila a apărut după câteva ore, fiind trimisă la secție de  un pensionar care ar fi plecat cu ea în buzunar după ce a votat.

Etichete ştiri vestvotalegeripreşedinteprezidențiale 2014Petrilaştampilă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live