Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI * Meteo * Sport Duminică, 21 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cătălin Cîrnu

15 Iulie 2017
Vizualizari: 1645
Comentează add

Paracanoista Mihaela Lulea a salvat onoarea flotilei tricolore în prima zi a întrecerilor continentale.

O singură medalie de argint după prima zi a CE de caiac canoe

catalin-cirnu

Mihaela Lulea.

Paracanoista Mihaela Lulea a salvat onoarea flotilei tricolore în prima zi a întrecerilor continentale.

Ea a cucerit medalia de Argint pe distanța de 200 de metri, după un final decis la fotografie, cu franțuzoaica Moreau învingătoare la o miime de secundă.

Speranțe avem și în cursa masculină de mâine unde vom fi reprezentați de Iulian Șerban. Concursul de paracanoe a stârnit câteva nedumeriri.

La start s-au aliniat concurenți cu problemele locomotorii minore, în vreme ce alți sportivi, printre care și cei doi români, au handicapuri severe.

La un cioc de barcă de podium

În regata de kaiac-canoe, performanțele delegației noastre au fost modeste, toate cele patru echipaje prezente în finalele de astăzi ratând podiumul.

Cel mai aproape de medalie s-a situat canoea de 4, locul patru într-un final decis la fotografie.

A fost o probă care a intrat în istorie întrucât, de anul viitor, ea nu va mai figura pe agenda competițiilor de anvergură.

Doar locul 5 pentru echipajul masculin de canoe dublu format din Leonid Carp și Victor Mihalachi într-o probă olimpică întinsă pe distanța de 500 de metri.

Vântul din față coroborat cu greutatea redusă a celor doi le-a micșorat canoiștilor tricolori șansele să urce pe podium într-o finală dominată de Germania.

Tot locul 5 și în cursa feminină de canoe dublu 500 m unde au tras pentru România tinerele Alexandra Dragomirescu și Valentina Poștaru.

În singura finală la kaiac (1000 m) bifată de sportivii noștri, cvartetul alcătuit din Cosmin Lulciuc, Răzvan Albișoru, Aurelian Ciocan și Sorin Cical a încheiat al-7-lea, după un start foarte bun, dar cu un final modest.


Etichete medaliecaiac canoeromania

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live