Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA (continuare) Duminică, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

21 Ianuarie 2020
Vizualizari: 552
Comentează add

Mai mulţi elevi au acuzat probleme respiratorii şi dureri de cap, posibil de la un gaz toxic, în urma igienizării făcute după confirmarea unor cazuri de gripă.

O şcoală din Bucureşti a fost evacuată

radiojurnal

 Foto: Arhivă.

Şcoala 133 din Bucureşti a fost evacuată marţi, 21 ianuarie, după ce mai mulţi elevi au acuzat probleme respiratorii şi dureri de cap, posibil de la un gaz toxic, în urma igienizării făcute după confirmarea unor cazuri de gripă.

O fată de 14 ani a fost transportată la Spitalul Marie Curie, iar o alta a apelat la cabinetul medical al şcolii, pentru că o usturau ochii.

Inspectoratul Şcolar Bucureşti precizează că măsura de a nu permite accesul în şcoală timp de 24 de ore de la dezinfectare nu a fost prevăzută în procesul verbal realizat după efectuarea procedurii.

În acest moment, la faţa locului se intervine cu mai multe ambulanţe şi un echipaj special de cercetare chimică, biologică, radiologică, nucleară şi de substanţe explozive.


Etichete radioşcoalăelevişcoala 133investigaţiegaz

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live