Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DESCHIS IN WEEK-END (continuare) Duminică, 19 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cătălin Gomboş

18 Iulie 2018
Vizualizari: 362
Comentează add

Zilele trecute, într-un caz separat, autorităţile americane au inculpat 12 presupuşi ofiţeri ai serviciului de informaţii al armatei ruse.

O rusoaică arestată sâmbătă în SUA a fost pusă oficial sub acuzare

catalin-gombos

 Presedintele SUA Donald Trump (stanga) discuta cu presedintele Rusiei Vladimir Putin la APEC Economic Leaders' Meeting, noiembrie, 2017. Foto: Mikhail KLIMENTYEV / SPUTNIK / AFP.

În Statele Unite, o rusoaică arestată sâmbătă, 14 iulie, a fost acuzată oficial că a acţionat ca agent al guvernului rus în timp ce îşi făcea relaţii cu cetăţeni americani şi încerca să se infiltreze în organizaţii politice.

Reuters notează că femeia nu a fost acuzată, însă, şi de spionaj. Ea ar fi lucrat cu doi cetăţeni americani şi cu un înalt oficial rus pentru a se infiltra într-un influentă organizaţie care susţine dreptul cetăţenilor de a avea arme şi pentru a influenţa politica americană.

Cu doar câteva zile înainte, într-un caz separat - ancheta cu privire la amestecul Moscovei în alegerile prezidenţiale din Statele Unite - autorităţile americane au inculpat 12 presupuşi ofiţeri ai serviciului de informaţii al armatei ruse. 


Etichete suaSPIONAJALEGERIvLADIMIR pUTINdONALD tRUMPacuzaţii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live