Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Duminică, 17 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

12 Aprilie 2017
Vizualizari: 592
Comentează add

Publicatia Ta Nea ia apararea comisarului european, Corina Cretu, dupa ce, acum cateva zile, aceasta a fost acuzata de ipocrizie de o fostă membră a Syriza.

O publicatie importanta din Grecia ia apararea comisarului Corina Cretu

-

Dezbatere despre fondurile europene. Foto: captura video

O publicatie importanta din Grecia, Ta Nea, ia apararea comisarului european, Corina Cretu, dupa ce, acum cateva zile, aceasta a fost acuzata de ipocrizie de o fostă membră a Syriza, Zoe Konstantopoulou.

In cadrul unei dezbateri despre fondurile europene si obiectivele de infrastructura din Grecia, realizate cu bani europeni, Zoe Konstantopoulou a lansat acuzatii si la adresa Comisiei Europene, despre care a spus ca a instituit dicatura in Grecia.


Jurnalistul Michalis Mitsos, de la Ta Nea, pune alegatiile politicienei de extrema stanga pe seama dorintei sale de imagine si pe sondajele care o plaseaza la 2% din intentiile de vot.


Si neweurope.eu relateaza despre dezbaterea prilejuita de inaugurarea in Grecia a unui important obiectiv de infrastructura. Publicatia apreciaza ca Executivul comunitar nu a reusit sa isi protejeze comisarul de "bullyng(intimidare, terorizare, brutalizare)" din partea politicienei.


Etichete Ta NeaGreciafonduri europenecomisarul europeanCorina CretuSyrizaZoe Konstantopoulou

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live