Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! (Continuare) Joi, 06 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alina Darie, Vaslui

3 Iunie 2019
Vizualizari: 783
Comentează add

O ploaie torentiala a maturat sudul judetului Vaslui

alina-darie-vaslui

     Foto:Adriana Tudose / RRA - Arhiva.

In aceasta seara, sudul judetului Vaslui a fost maturat de apele unei ploi torentiale, cu puternice descarcari electrice.

Viiturile au afectat zona Murgeniului, unde au fost inundate case si curti, dar si zona Barladului. DE 581 a fost blocat pe raza localitatii Zorleni, unde noroaiele aduse de pe versanti, au acoperit carosabilul. 

La fata locului au fost trimise utilaje ale “Drumurilor Nationale”, sectia Barlad, care imediat dupa retragerea apelor, au intervenit pentru deblocarea DE 581. “La interventie au fost trimise utilajele cu 5 muncitori, iar, dupa deblocare, au fost lasate sa treaca doar masinile de mare tonaj. Masinile de capacitate mica au fost lasate in asteptare, ca o masura de siguranta. De asemenea, au fost trimise utilaje si in zona Murgeni, pentru deblocarea DN 24D”, a precizat inginerul Lucian Radu, directorul sectiei de Drumuri Nationale Barlad.

In acelasi timp, viiturile au blocat drumul judetean (DJ) 283, `ntre localitatile Perieni si Pogana, prinzand in namolul acumulat, trei autoturisme, `n care se aflau 7 persoane.

Detasamentul de pompieri din Bârlad a intervenit pentru deblocarea acestora.

Tot pompierii barladeni intervin si la aceasta ora in municipiul Barlad, in cartierul Podeni, pe strada Ioan Slavici, pentru a scoate apa din zece gospodarii

Se intervine cu un ASAS si o motopompa, transportabila, dupa cum au informat reprezentantii Prefecturii Vaslui.


Etichete Vasluiploaieinundatii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live