Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Joi, 15 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

7 Februarie 2015
Vizualizari: 1217
Comentează add

Tudor Breazu, administratorul unui teren agricol deţinut de Elena Udrea, a fost reținut sâmbătă de procurorii DNA în dosarul "Gala Bute".

O nouă reținere în dosarul "Gala Bute"

radiojurnal

Sediul DNA Bucuresti. Foto: Ionuț Iamandi.

Tudor Breazu, administratorul terenului agricol deţinut de Elena Udrea în localitatea Nana din Călăraşi, a fost reţinut, sâmbătă seară, pentru 24 de ore, de procurorii anticorupţie în dosarul "Gala Bute".

Potrivit unor surse judiciare citate de redactorul RRA, Mădălina Verman, Tudor Breazu ar fi fost implicat în organizarea evenimentului sportiv, pentru care ar fi fost recompensat cu suma de 50.000 de euro.

Amintim că, în acelaşi dosar, procurorii au cerut încuviinţarea Parlamentului pentru urmărirea penală şi arestarea preventivă a fostului ministru al turismului, Elena Udrea.

De asemenea, în cauză este arestat preventiv Rudel Obreja, proprietar al firmei care a organizat Gala Bute, iar alţi inculpaţi sunt cercetaţi în arest la domiciliu.

Tudor Breazu va fi prezentat duminicăTribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.


Etichete DNAElena UdreaTudor BreazuNanateren agricolCalarasiarestareministerul turismuluiRudel ObrejaGala ButeTribunalul Bucuresti

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live