Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Miercuri, 22 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

1 Aprilie 2019
Vizualizari: 1577
Comentează add

O nouă ediţie a turneului "Duelul Viorilor", organizat de Radio România, a început duminică seară, la Alba Iulia.

O nouă ediţie a turneului "Duelul Viorilor"

florin-lepadatu

 

O nouă ediţie a turneului "Duelul Viorilor", organizat de Radio România, a început duminică seară, la Alba Iulia.

Este pentru al nouălea an când violoniştii Liviu Prunaru şi Gabriel Croitoru, alături de pianistul Horia Mihail, străbat ţara, punând în scenă un conflict imaginar pentru supremaţie a familiilor celor doi mari lutieri italieni: Stradivarius şi Guarneri.

Corespondenta RRA, Andreea Bogdan, relatează: "Turneul de primăvară "Duelul viorilor" a debutat aseară pe scena Casei de cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.

Peste 350 de spectatori s-au bucurat de un recital extraordinar ce a cuprins piese de mare popularitate, susţinut de pianistul Horia Mihail şi violoniştii Liviu Prunariu şi Gabriel Croitoru.

"A fost iniţiala de debut a ediţiei de primăvară 2019, a "Duelului viorilor", în care, iată, ne întâlnim din nou împreună, alături de prietenii Liviu Prunariu şi Horia Mihail.

Un public foarte clad, programul, ca de obicei, frumos, atractiv, şi sperăm că vom continua la fel şi în celelalte seri."

" Public cald şi numeros, eu mă bucur că, iată, şi la Alba Iulia se formează acest grup de oameni care este interesat şi dornic să participe la astfel de evenimente.

Muzica clasică este pentru toţi."

"Întotdeauna e plăcut să ne întoarcem în locurile în care am cântat deja şi să vedem mulţumirea publicului crescând şi ne uităm cu bucurie în viitor, unde vom putea reface aceste programe sau altele şi mai interesante şi să revenim cu aceeaşi plăcere. "

Turneul "Duelul viorilor" va poposi în următoarele zile la Oradea, Cluj-Napoca şi Bistriţa."


Etichete Duelul Viorilor

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live