Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: 100% MUZICĂ Joi, 24 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

26 Februarie 2014
Vizualizari: 1317
Comentează add

Democrat-liberalii intenţionează să depună o moţiune de cenzură prin care să înlăture guvernul Ponta. Liderul PNL susţine că iniţiativa nu ar avea susţinerea formaţiunii sale.

O moţiune de cenzură iniţiată de PDL, "nesusţinută de liberali"

radiojurnal

Foto: Arhivă.

Democrat-liberalii intenţionează să depună o moţiune de cenzură prin care să înlăture guvernul Ponta.

Prim-vicepreşedintele PDL Andreea Paul a declarat pentru Radio România Actualităţi că iniţiativa poate fi susţinută de întreaga opoziţie în contextul ruperii USL.

"O moţiune de cenzură la care, sigur, chemăm întreaga opoziţie să o sprijine, pentru a dărâma guvernul Ponta. Acum avem de-a face cu o suspendare totală a capacităţii de guvernare în România. Instituţiile publice sunt blocate" a declarat Andreea Paul.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat aseară, odată cu anunţul plecării de la putere, că o moţiune de cenzură iniţiată de PDL nu ar avea susţinerea formaţiunii sale şi pentru că liberalii îşi asumă activitatea guvernului pentru perioada cât a avut miniştri în cabinet.

Moţiunea privind descentralizarea, "neconformă"

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a retrimis marţi moţiunea simplă privind descentralizarea către grupurile parlamentare semnatare, respectiv PDL şi PP-DD, pe motiv că documentul nu a fost formulat în conformitate cu regulamentul Camerei.

Biroul Permanent a respins şi solicitarea PDL de înfiinţare a unei comisii parlamentare de anchetă cu privire la politica salarială de la Autoritatea de Supraveghere Financiară, unde a fost declanşată deja o anchetă penală.


Etichete PDLAndreea Paulmoţiune de cenzurăguvernUSLUSDVictor PontaPNLCrin Antonescudescentralizare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live