Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Sâmbătă, 21 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

17 Octombrie 2015
Vizualizari: 881
Comentează add

Vlad Filat a fost reţinut de procurori pentru 72 de ore sub acuzaţia de corupţie şi trafic de influenţă în dosarul "jaful secolului".

O instanţă din R. Moldova decide dacă fostul premier Filat rămâne în arest

radiojurnal

Fostul premier al Republicii Moldova, Vlad Filat. Foto: Arhivă/captură video.

UPDATE: Cererea de arestare a lui Vlad Filat va fi discutată duminică dimineaţă, de la ora 09.00. Judecătoria Buiucani a acceptat solicitarea de amânare formulată de apărători. Motivul invocat de avocaţi: nu a fost timp suficient pentru a studia toate materialele.

_____________________________________________

O instanţă din Republica Moldova urmează să decidă în această după amiază dacă fostul premier liberal-democrat Vlad Filat va fi sau nu arestat, transmite Radio Chişinău.

Parlamentul a decis joi, cu votul a 79 de deputaţi, retragerea imunităţii parlamentare a fostului prim-ministru la solicitarea procurorului general.

Imediat după şedinţa parlamentului, Vlad Filat a fost reţinut de procurori pentru 72 de ore sub acuzaţia de corupţie şi trafic de influenţă în dosarul "jaful secolului", în care a fost devalizată Banca de Economii.

Vlad Filat susţine că este vorba despre un dosar politic făcut la comanda omului de afaceri şi politician Vlad Plahotniuc şi a adus o serie de acuzaţii la adresa acestuia precum şi a altor politicieni din parlament.


Etichete vlad filatarestcoruptie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live