Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 26 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cătălin Gomboş

7 Ianuarie 2015
Vizualizari: 1179
Comentează add

Atacul - soldat cu moartea unui poliţist şi rănirea unui al doilea - a vizat guvernarea AKP, pe care teroriştii o acuză de uciderea unui tânăr de 15 ani.

O grupare de extremă stânga a revendicat atentatul din Turcia

catalin-gombos

Atentat în Turcia. Foto; captură youtube.com

O grupare de extremă stângă din Turcia a revendicat atentatul sinucigaş comis, ieri, de o femeie într-o secţie de poliţie din Istanbul, transmite Reuters.

Atacul - soldat cu moartea unui poliţist şi rănirea unui al doilea - a vizat guvernarea AKP, pe care teroriştii o acuză de uciderea unui tânăr de 15 ani.

Acesta a murit în martie, anul trecut, după ce s-a aflat 9 luni într-o comă provocată de o lovitură la cap pe care a primit-o în timpul protestelor anti-guvernamentale din 2013.

Într-un comunicat publicat pe internet, gruparea teroristă - Partidul Front de Eliberare al Poporului Revoluţionar, sau DHKP-C - s-a referit şi la un scandal de corupţie în care au fost implicaţi mai mulţi membri ai fostului cabinet Erdogan.

DHKP-C s-a mai aflat şi în spatele unui atac cu grenadă care a vizat o altă secţie de poliţie săptămâna trecută, iar în 2014 un membru al grupării a comis un atentat sinucigaş la ambasada Statelor Unite din Ankara. 


Etichete atentatTurciagrupare de extremă stângaIstanbul

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live