Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 29 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

RADOR

3 Ianuarie 2015
Vizualizari: 1264
Comentează add

Potrivit poliției din Kentucky(SUA), "fetiţa a părăsit singură epava şi s-a deplasat către cea mai apropiată reşedinţă, pentru a anunţa accidentul".

O fetiță de 7 ani a supraviețuit prăbușirii unui avion

rador

Foto: Arhivă Reuters.

O fetiţă în vârstă de 7 ani a ajuns la o reşedinţă din statul american Kentucky, anunţând că avionul în care se afla s-a prăbuşit, au anunţat ofiţerii poliţişti americani.

Avionul a fost găsit ulterior, cu pilotul şi alţi trei pasageri decedați, iar fetiţa a fost transportată la spital, cu răni minore.

Potrivit agenţiei Associated Press, Administraţia Federală pentru Aviaţie a anunţat că avionul tip Piper PA-34 a pierdut contactul cu controlorii de trafic aerian, după ce pilotul a raportat probleme la motorul aeronavei.

Sergentul Dean Patterson, din cadrul Poliţiei statului Kentucky, a declarat pentru Associated Press că avionul se deplasa dinspre Florida către Illinois şi s-a prăbuşit într-o zonă împădurită, în apropierea unui lac, iar "fetiţa a părăsit singură epava şi s-a deplasat către cea mai apropiată reşedinţă, pentru a anunţa accidentul". 


Etichete fetițăsupraviețuitoareavion prăbușitSUA

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live