Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MARI CONCERTE Luni, 26 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Gina Bahor, Brăila

18 Decembrie 2019
Vizualizari: 643
Comentează add

S-au aplicat măsuri de dezinsecţie la gospodăria femeii şi la cele învecinate conform prevederilor legale, informează conducerea DSVSA Brăila.

O femeie din Brăila a decedat din cauza virusului West Nile

gina-bahor-braila

 Foto: Arhivă.

O femeie în vârstă de 83 de ani din satul Lanurile, comuna Viziru, judeţul Brăila a decedat din cauza visurului West Nile.
 
Reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică şi ai Direcţiei Sanitar Veterinară şi pentru Sănătatea Alimentelor Brăila au transmis că s-a realizat ancheta la faţa locului şi s-a constatat că nu sunt prezente efective de animale receptive la această boală.
 
În acest sens, s-au aplicat măsuri de dezinsecţie la gospodăria respectivă şi la cele învecinate conform prevederilor legale, după cum informează conducerea DSVSA Brăila.
 
În ceea ce priveşte planul de măsuri care se impune în astfel de situaţii, cu toate că, din punct de vedere calendaristic, ne aflăm în perioada liberă de vector, ţânţarii fiind latenţi, prefectul Brăilei Cătălin Boboc a insistat totuşi, pentru mai multă siguranţă, să se intervină şi cu tratament aerian de dezinsecţie, dezinfecţie, astfel încât să nu mai fie riscuri de transmitere a virusului din cauza insectelor.

Etichete West NilevirusBrăila

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live