Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Miercuri, 19 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Petruţa Obrejan

25 Mai 2020
Vizualizari: 632
Comentează add

O echipă de specialiști din MApN a plecat în SUA

petruta-obrejan

Foto: Petruța Obrejan

O echipă de specialiști ai Ministerului Apărării Naționale a plecat astăzi în Statele Unite ale Americii pentru a sprijini autoritățile din Alabama în acțiunile de combatere a noului coronavirus. Petruța Obrejan are mai multe informații:
 
Reporter: 15 specialiști români din cadrul MApN au plecat în această dimineață într-o misiune umanitară în Alabama. Prezent la Baza militară 90, premierul Ludovic Orban a declarat că acest demers este unul în spiritul solidarității, precizând totodată că relațiile dintre România și Statele Unite sunt extrem de puternice și bazate pe un parteneriat solid.
 
Ludovic Orban: O misiune care are pe de-o parte obiectivul de a fi alături de medicii din Statele Unite ale Americii, dar, de asemenea, și de a vedea foarte clar cum acționează echipele medicale din Statele Unite în lupta împotriva COVID.
 
Reporter: Adrian Zuckerman, ambsadorul Statelor Unite la București, spunea, la rândul său, că niciodată parteneriatul strategic între cele două țări nu a fost mai puternic.
 
(PH)

Etichete specialisti MApNSUAcovid-19(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live