Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Probleme la zi Marţi, 09 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cătălin Gomboş

19 Mai 2016
Vizualizari: 1434
Comentează add

UPDATE: Președintele francez Francois Hollande confirmă că avionul EgyptAir dispărut 's-a prăbușit' în mare, transmite AFP.

O cursă EgyptAir de la Paris la Cairo a dispărut de pe radar

catalin-gombos

Foto: wikipedia.org.

UPDATE 6: Președintele francez Francois Hollande confirmă că avionul EgyptAir dispărut 's-a prăbușit' în mare, transmite AFP.

UPDATE 5: Niciun cetăţean român nu se afla la bordul cursei Egypt Air dispărută astăzi, în cursul dimineţii deasupra Mării Mediterane, atestă datele deţinute până în prezent de reprezentanţii Ministerului de Externe de la Bucureşti citaţi de reporterul Carmen Gavrilă.

UPDATE 4: Posibilitatea unui atentat terorist nu poate fi exclusă, deocamdată, în cazul dispariţiei, în cursul nopţii, a avionului Egypt Air care plecase de la Paris către Cairo, a declarat premierul egiptean, Sherif Ismail.

UPDATE 3: Avionul EgyptAir s-a prăbușit în largul insulei grecești Karpathos în spațiul aerian egiptean, informează o sursă din cadrul aviației civile grecești, citat de AFP.

UPDATE 2: Compania EgyptAir a publicat lista naţionalităţilor celor 56 de pasageri aflaţi în avionul care efectua cursa Paris-Cairo şi a pierdut contactul cu echipele de la sol la ora locală 2.45 a.m., la scurt timp de la intrarea în spaţiul aerian al Egiptului: 30 de egipteni, 15 francezi, 2 irakieni, 1 britanic, 1 belgian, 1 kuwaitian, 1 saudit, 1 sudanez, 1 portughez, 1 algerian, 1 canadian şi 1 cetăţean din Ciad.

UPDATE 1: Nicio ipoteză nu poate fi exclusă în legătură cu dispariţia avionului Egypt Air care plecase de la Paris către Cairo, a declarat premierul francez, Manuel Valls.

La bordul avionului - un Airbus A320 - se aflau 56 de pasageri şi 10 membri ai echipajului; în ceea ce priveşte cetăţenia acestora, Reuters notează că printre ei se aflau 30 de egipteni, 15 francezi, un britanic şi un belgian.

Autorităţile egiptene cred că avionul avionul s-a prăbuşit în mare, iar compania aeriană a anuţat cu puţin timp în urmă că pilotul ar fi transmis un mesaj de alarmă.

Aparatul a dispărut de pe ecranele radarelor la două minute după ce ieşise din spaţiul aerian al Greciei şi intrase în cel al Egiptului.  Ambele ţări au trimis echipe de căutare şi salvare către zona în care a dispărut avionul.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Autorităţile egiptene cred că avionul Egypt Air care a dispărut în cursul nopţii de pe ecranele radar s-a prăbuşit în mare, transmite Reuters.

La bordul aparatului, un Airbus A320 care plecase de la Paris spre Cairo, se aflau 66 de persoane potrivit companiei aeriene; anterior, agenţiile de presă scriseseră că ar fi fost vorba de 59 de pasageri şi 10 membri ai echipajului.

Atât Egiptul cât şi Grecia au trimis echipe de căutare şi salvare către zona din Marea Mediterană în care a dispărut de pe ecranele radar avionul.


Etichete avionul EgyptAirdisparutradarfrantaegiptcairoparismarea mediteranainsula karphatosgrecia

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live