Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Duminică, 19 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihaela Mihai

5 Iunie 2018
Vizualizari: 643
Comentează add

Extinderea aeroportului este un subiect care a divizat opinia publică, din cauza temerilor legate de calitatea aerului şi poluarea fonică în împrejurimi.

O a treia pistă pentru aeroportul Heathrow din Londra

mihaela-mihai

 Foto: Arhivă.

Guvernul britanic a dat undă verde unui proiect controversat de extindere a Aeroportului Internaţional Heathrow din Londra, cel mai mare din Europa ca număr de pasageri.

Este vorba de construcţia unei a treia piste, iar ministrul britanic al Transportului, spune că este o decizie în interes naţional care va crea zeci de mii de locuri de muncă şi va stimula economia.

Proiectul trebuie aprobat de parlament, după care conducerea aeroportului va începe să elaboreze o serie de propuneri detaliate. Acestea vor fi supuse consultării la începutul anului următor şi, dacă vor fi aprobate, lucrările de construcţie vor începe în 2021.

Extinderea aeroportului este un subiect care a divizat opinia publică, din cauza temerilor legate de calitatea aerului şi poluarea fonică în împrejurimi. Au existat oponenţi chiar în cadrul Partidului Conservator, de guvernământ, precum ministrul de Externe, Boris Johnson, scrie France Presse.  


Etichete HeathrowaeroportavioanetransportpasageriBoris Johnson,

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live