Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PROBLEME LA ZI Luni, 06 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

23 Octombrie 2021
Vizualizari: 357
Comentează add

O delegație a Organizației Mondiale a Sănătății ajunge luni și la Timișoara, în cadrul unei vizite mai ample în țara noastră.

O delegație a OMS ajunge și la Timișoara, în cadrul unei vizite mai ample

-

Sigla Organizației Mondiale a Sănătății, Geneva. Fabrice COFFRINI / AFP

Realizator: O delegație a Organizației Mondiale a Sănătății ajunge luni și la Timișoara, în cadrul unei vizite mai ample în țara  noastră. Specialiștii OMS vor avea întâlniri, timp de trei zile, cu medicii de la Spitalul de Boli Infecțioase, cu reprezentanți ai Primăriei, DSP și Prefecturii. Comisia vrea să afle de ce sunt atât de multe îmbolnăviri, iar medicul Virgil Musta apreciază că s-a ajuns la numărul mare de infectări pentru că lumea nu s-a vaccinat anti-COVID și nu a respectat măsurile de protecție sanitară.

Virgil Musta: Rata de vaccinare este mică, ceea ce face ca numărul mare de îmbonăviri să ducă la forme severe de boală și /..../ Se știe, statistica arată că în ţările în care vaccinarea este într-un procent foarte mare la populație, rata de deces este mică, 0,1%, iar acolo unde numărul de persoane nevaccinate este sub 50%, rata deceselor trece peste 3-4%. Din păcate, noi suntem în acestă situație

Realizator: Medicul Virgil Musta este de părere că o închidere totală a activității, așa numitul lockdown, este o decizie care trebuie luată de specialiștii în politicile de sănătate publică, pentru că implică nu doar situația medicală, dar și factori de tip economic și social.


Etichete (ii)omsvizitatimisoara

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live