Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Miercuri, 30 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Nicoleta Stoian

24 Martie 2017
Vizualizari: 593
Comentează add

Una dintre persoanele care fuseseră rănită grav, un bărbat în vârstă de 75 de ani, a murit aseară. Atentatul a fost revendicat de gruparea autointitulată "Stat Islamic".

Numărul victimelor în atentatul de la Londra a ajuns la cinci

nicoleta-stoian

 Atac în Londra. Arhivă foto: wikipedia.org.

Bilanţul deceselor în urma atentatului terorist de miercuri, 22 martie, de la Londra a ajuns la 5, inclusiv atacatorul, după ce una dintre persoanele care fuseseră rănite grav, un bărbat în vârstă de 75 de ani, a murit aseară.

Între timp, poliţia britanică a dezvăluit identitatea teroristului. Este vorba despre Khalid Masud, în vârsta de 52 de ani, născut în Marea Britanie şi adept al islamului radical.

Atentatul a fost revendicat de gruparea care se autointitulează Stat Islamic, iar premierul Theresa May a anunţat că alertă teroristă în Regatul Unit rămâne la nivelul SEVER. Ea a precizat, însă, căMarea Britanie nu va ceda în faţa terorismului.

Aproximativ 40 de persoane sunt rănite, câteva în stare critică, şi sunt internate în spitalele londoneze.

Printre cei aflaţi în stare gravă se află şi o româncă. Ea a căzut în apele Tamisei de pe podul Westminster după ce atacatorul a intrat cu maşina în pietoni. Partenerul de viaţă al acesteia, tot român şi care a fost şi el rănit, a fost externat.


Etichete WestminsterTheresa Mayvictimerăniţiatacatentat

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live