Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Joi, 30 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ, Shanghai

8 Martie 2019
Vizualizari: 768
Comentează add

Cel mai bogat miliardar este șeful Amazon, Jeff Bezos. Bogaţia acestuia a crescut cu 19 miliarde de dolari în 2018, la un total de 131 miliarde dolari .

Numărul miliardarilor oficiali a scăzut anul trecut

sergiu-stet-shanghai

 Foto: pixabay.com. 

Numărul miliardarilor din întreaga lume a scăzut de la 2.208 la 2.153, potrivit estimărilor Forbes.
 
Topul miliardarilor realizat de revista Forbes nu oferă informații exacte. Clasamentul se bazează exclusiv pe estimări pentru care revista colectează informații din surse publice despre active, cum ar fi acţiunile, bunurile imobile, obiectele de artă sau bunurile de lux.
 
Pe primul loc este șeful Amazon, Jeff Bezos. Proprietatea antreprenorului a crescut cu 19 miliarde de dolari în 2018, la o valoare estimată de 131 miliarde dolari.
 
Pe locul al doilea se află fondatorul Microsoft, Bill Gates, care deţine 96,5 miliarde de dolari; cu șase miliarde şi jumătate mai mult decât înainte.
 
Averea celui de-al treilea plasat, Warren Buffett a fost estimată la 82,5 miliarde dolari, ceea ce înseamnă cu 1,5 miliarde mai puțin decât anul trecut.
 
Potrivit Forbes, CEO Facebook Mark Zuckerberg, al cărui fond majoritar, care constă în acțiuni ale grupului său tehnic, a scăzut după scandalurile de date cu 8,7 miliarde de dolari, până la 62,3 miliarde de dolari, ocupă locul opt.

Etichete AmazonJeff BezosmiliardaribogaţiMicrosoftBill Gates,Warren BuffettFacebook Mark Zuckerberg,

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live