Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: 100% MUZICĂ Marţi, 31 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alis Georgescu

19 Octombrie 2015
Vizualizari: 743
Comentează add

Numărul locurilor de muncă pentru studenţi şi absolvenţi a crescut uşor faţă de anul trecut, potrivit unui studiu făcut de o firmă de recrutare online.

Numărul locurilor de muncă pentru tineri a crescut faţă de anul trecut

alis-georgescu

Arhivă Foto: facebook.com/MinisterulMuncii.

Numărul locurilor de muncă pentru studenţi şi absolvenţi a crescut uşor faţă de anul trecut, potrivit unui studiu făcut de o firmă de recrutare online.

75% dintre angajatori intervievaţi spun că vor organiza anul acesta stagii de pregătire sau practică pentru cei care urmează sau au terminat o facultate.

"Cariera reprezintă un aspect important în viaţa fiecăruia dintre noi, iar alegerea paşilor potriviţi este un obiectiv esenţial. Un program de internship poate fi varianta cea mai bună pentru un student, un masterand sau un proaspăt absolvent. Dacă obţin un astfel de program, perioada petrecută în cadrul unei companii este una de calitate şi este foarte importantă pentru dezvoltarea lor profesională.

"Programul pe care îl vor urma reprezintă cumva o carte de vizită. În plus, în timpul unui astfel de program vor acumula cunoştinţe, atât despre domeniul în care vor să se angajeze, dar şi informaţii pe care le pot obţine cu mare dificultate din alte surse", a spus Delia Moreanu, director de comunicare la o firmă de resurse umane.


Etichete locuri de muncă pentru tineristudenţiabsolvenţi de facultateprograme de pregătire profesionalăresurse umane

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live