Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL VOSTRU... MUZICA VOASTRĂ (Continuare) Sâmbătă, 19 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

14 August 2020
Vizualizari: 144
Comentează add

Ministrul sănătății Nelu Tătaru apreciază că numărul cazurilor de coronavirus va crește în perioada următoare.

Numărul cazurilor de coronavirus va crește în perioada următoare

florin-lepadatu

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

Autoritățile au anunțat joi un nou record de îmbolnăviri cu noul coronavirus, 1.454 de cazuri din peste 22.000 de teste ridicând bilanțul la aproape 66.700.

Joi s-a înregistrat și un nedorit record al deceselor: 53 în ultimele 24 de ore, numărul total al celor care au murit fiind de 2.807.

La Terapie Intensivă sunt internați în prezent 485 de pacienți.

Ministrul sănătății, Nelu Tătaru, apreciază că numărul cazurilor de coronavirus va crește în următoarea săptămână, mai ales din cauza concediilor de odihnă:"Suntem în plin sezon estival, suntem în plin sezon de relaxări.

Suntem într-un moment în care gestionăm un număr mare de cazuri, testăm un număr mare de suspecți ai infecției cu COVID și, secundar, vom avea și un număr mare de rezultate pozitive.

Esența este ca aceste rezultate pozitive să le putem gestiona în contextul manifestărilor clinice, și aici mă refer în special la cazurile medii, severe și grave, care vor necesita spitalizare în Terapie Intensivă, unde avem niște resurse limitate."

Ministrul sănătății a mai precizat că în spitalele din țară la terapie intensivă sunt peste 1.000 de paturi dotate cu ventilatoare pentru asistența pacienților în stare gravă, potrivit Rador.


Etichete nelutătaru

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live