Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Joi, 24 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

3 August 2020
Vizualizari: 3091
Comentează add

În sfârșitul de săptămână care a trecut, la Castelul Bran au fost vândute peste 3.000 de bilete, iar turiștii au format cozi lungi atât la casa de bilete, cât și la intrare.

Număr record de vizitatori la castelul Bran

radiojurnal

Castelul Bran. Foto: Agerpres.

În sfârșitul de săptămână care a trecut, la Castelul Bran au fost vândute peste 3.000 de bilete, iar turiștii au format cozi lungi atât la casa de bilete, cât și la intrarea în castel.

Din cauza pandemiei, timpul de așteptare este aproape dublu în această perioadă. Accesul se face în grupuri de cel mult 10 persoane pentru a nu se aglomera interiorul.

Administratorii castelului Bran au organizat atent circuitul de vizitare în aceste vremuri, există separare pe căile de acces, sistem de semaforizare, iar dezinfectarea se face cu lămpi cu ultraviolete la intervale regulate de timp.

Ghidul castelului Bran, Cristina Pavel: Insistăm ca niciun turist să nu intre fără mască de protecție. Dacă nu au cumva, se găsesc. Încercăm să fim foarte atenți cu distanța socială dintre grupurile de vizitatori, în așa fel încât să nu fie niciun pericol. De când a debutat această criză, niciunul dintre colegii noștri nu a fost infectat.

Castelul Bran este al doilea cel mai vizitat obiectiv turistic din România, după castelul Peleș, notează Radio România Brașov. Anul trecut au fost aici peste un milion de turiști.


Etichete (ii)branrecordbilete

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live