Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Marţi, 16 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

27 Mai 2017
Vizualizari: 911
Comentează add

Ministrul sănătăţii spune că 110 doze de vaccin ROR, au fost distribuite şi va fi achiziţionat tot necesarul, însemnând încă peste 300 de injecţii.

Numai prin vaccinare poate fi prevenită rujeola

radiojurnal

   Ministrul sănătăţii Florian Bodog. Foto: facebook.com/florianbodog

Imunizarea este singurul mod prin care se poate preveni rujeola, a reafirmat ministrul de resort, Florian Bodog.  

Florian Bodog: Vaccinul ROR-110.000 de doze au fost deja distribuite în ţară şi suntem în curs de a achiziţiona peste 300.000 de doze pentru a asigura tot necesarul.

Prezent la Craiova, unde a vizitat noul Spital Municipal construit de primărie cu fonduri de la bugetul local, ministrul sănătăţii a spus că legea vaccinării va intra, curând, în discuţia parlamentului, şi, referindu-se la vaccinul pentru hepatita B, Florian Bodog a declarat că la Agenţia Naţională a Medicamentului se fac în prezent teste de calitate, în condiţiile în care acesta nu mai poate fi livrat de firmele producătoare în ţările comunitare.

Florian Bodog: În momentul în care toate testele, cu toate că eu sunt într-o situaţie extrem de critică pentru că administrăm vaccin hexavalent care înseamnă costuri mai mari, asta este adevărat, dar nu vreau să risc absolut nimic. Deci, toate procedurile se desfăşoară nu în procedură de urgenţă şi se desfăşoară exact aşa cum scrie la carte.


Etichete rujeolavaccinhepatita Bflorian bodog

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live